Σάλτσα ωμής ντομάτας

Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Αναστασία Αδαμάκη

Η ωμή ντομάτα αναδεικνύει τη γεύση του ψητού ψαριού.

Προετοιμασία 15΄

ΥΛΙΚΑ (για 6 ψάρια)

2 ντομάτες

1 μικρό ξερό κρεμμύδι

3-4 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

Χυμός από 1 λεμόνι

Αλάτι, μαύρο πιπέρι

100 ml ελαιόλαδο

Λίγη ρίγανη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε σε πολύ μικρά καρέ. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά με ένα πιρούνι και περιχύνουμε το ψάρι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γευσιγνώστης
Σίβυλλα
Helios Kiosk