ΥΛΙΚΑ

2 μεγάλες φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας

1 ώριμο αβοκάντο

Λίγο χυμό λάιμ ή λεμόνι

1 γεμάτη κ.σ. τριμμένη φέτα

1/2 κ.γλ. ρίγανη

2 αβγά

Λίγο ελαιόλαδο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

1 κ.γλ. σουσάμι

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι και το λιώνουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε τον χυμό λάιμ, τη φέτα, τη ρίγανη και λίγο αλατοπίπερο και ανακατεύουμε.

Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τηγανίζουμε τα δύο αβγά. Αλείφουμε το αβοκάντο πάνω στο ψωμί. Πάνω σε κάθε φέτα βάζουμε 1 αβγό, πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι και προσθέτουμε αλατοπίπερο.