Προετοιμασία 5΄
ΥΛΙΚΑ (για 1 μερίδα)
1 ντομάτα πολύ ώριμη
Ρίγανη ξερή, κατά βούληση
3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κριθαροκουλούρα
100 γρ. ξινομυζήθρα
Αλάτι
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Τρίβουμε σε ένα μπολ την ντομάτα και την αλατίζουμε. Προσθέτουμε ρίγανη και το μισό ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε το μείγμα μας και το βάζουμε πάνω στην κριθαροκουλούρα. Τρίβουμε από πάνω με τα δάχτυλα την ξινομυζήθρα, πασπαλίζουμε πάλι με ρίγανη και περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο.