Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το MEGA μπαίνει ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα της μυθοπλασίας, με αρκετά φιλόδοξα projects. Ανάμεσά τους και η νέα σειρά του Θοδωρή Παπαδουλάκη «Κομάντα και Δράκοι».

Ο δημιουργός της μεγάλης υπερπαραγωγής «Το Νησί», που έφερε κινηματογραφικούς όρους στη μικρή οθόνη, επιστρέφει το φθινόπωρο στο MEGA με ένα σίριαλ διαφορετικό για τα εγχώρια τηλεοπτικά δεδομένα, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα παρακολουθήσουμε αυτή την τυπολογία στην ελληνική τηλεόραση.

Πρόκειται για μια νεανική μεταφυσική περιπέτεια με αρκετά κωμικά στοιχεία που υπόσχεται να μας κάνει και πάλι παιδιά. Ο ίδιος ο δημιουργός της, λάτρης των ταινιών και σειρών επιστημονικής φαντασίας, την έχει χαρακτηρίσει ως το ελληνικό, για την ακρίβεια το κρητικό, «Stranger Things», μιας και θα γυριστεί εξ ολοκλήρου στη μεγαλόνησο με τη συμμετοχή και πολλών ντόπιων.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής», η Ελένη Κωνσταντάτου συνομιλεί με τους συντελεστές και τους πρωταγωνιστές της σειράς και παρουσιάζει αποκλειστικά τις πρώτες φωτογραφίες από το set, καθώς και όλες τις λεπτομέρειες για το ενδιαφέρον εγχείρημα.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»