Σε νέες συνεχείς έρευνες για να δοθεί ένα τέλος στο «Ψυχώ» των Γλυκών Νερών προχωρά η ΕΛ.ΑΣ.

Με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής να συγκεντρώνουν – δώδεκα ημέρες μετά τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν – ορισμένα νέα κρίσιμα στοιχεία και μαρτυρίες, να αποκλείουν μεθοδικά διάφορα ενδεχόμενα και να καταλήγουν στη λύση του μυστηρίου με τους αδίστακτους δράστες.

Και είναι χαρακτηριστικό ότι ανάμεσα στις καταθέσεις που έχουν ληφθεί είναι περιοίκων, αστυνομικών που έφθασαν επί τόπου, προσώπων που έχουν δώσει ορισμένες πληροφορίες, όπως και συγγενών, φίλων ή συναδέλφων του ζευγαριού.

Οπως εξάλλου και μιας ψυχολόγου στην οποία κατέφευγε το ζευγάρι που αντιμετώπιζε κάποια πρόσκαιρα – όπως αναφέρθηκε – προβλήματα. Το κύριο ζητούμενο είναι να εξηγηθεί με ακρίβεια πώς ακριβώς δημιουργήθηκε αυτό το «σκηνικό τρόμου» στη μεζονέτα που δολοφονήθηκε η 20χρονη.

Με βασικό στόχο να προχωρήσουν με την εις άτοπο απαγωγή, αποκλείοντας σενάρια και γνωρίζοντας σχεδόν όλες τις πτυχές της υπόθεσης, στην τελευταία «επιθετική» κίνηση. Δηλαδή στον εντοπισμό και στη σύλληψη όσων ευθύνονται για τον θάνατο με πνιγμό της μητέρας ενός κοριτσιού 11 μηνών.

Διαβάστε περισσότερα στο ΒΗΜΑ της Κυριακής που κυκλοφορεί