ΥΛΙΚΑ

2 μεγάλες φέτες ψωμιού της αρεσκείας μας

1 ώριμο αβοκάντο

Λίγο χυμό λεμόνι

2 αβγά βραστά

6-8 φύλλα σπανάκι μπέιμπι

1 κουτ. γλ. παπαρουνόσπορο

Λίγη μαγιονέζα

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Βράζουμε τα αβγά όπως τα προτιμάμε. Καθαρίζουμε το αβοκάντο, αφαιρούμε το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες και πάνω τους στύβουμε λίγο χυμό λεμόνι για να μη μαυρίσουν. Τοποθετούμε όμορφα τις φέτες του αβοκάντο πάνω στο ψωμί. Πάνω σε κάθε φέτα βάζουμε 3-4 φυλλαράκια σπανάκι, λίγη μαγιονέζα και από πάνω 1 αβγό, το οποίο το κόβουμε στη μέση. Προσθέτουμε αλατοπίπερο και λίγο παπαρουνόσπορο.