Διασημότητα, ομορφιά, λάμψη και συμβόλαια πολλών εκατομμυρίων με τους διασημότερους oίκους της μόδας και της πολυτέλειας ανά την υφήλιο…

Οι ζωές των Στέφανι Σέιμουρ, Στέλλα Τέναντ, Λίντα Εβαντζελίστα, Κάρεν Μούλντερ, Ρουσλάνα Κουρσούνοβα, Μαργκό Χέμινγκγουεϊ, Λι Μίλερ, έμοιαζαν σαν βγαλμένες από παραμύθι. Τουλάχιστον κάποια κεφάλαια.

Είχαν όλον τον κόσμο (φαινομενικά) στα πόδια τους: οι σχεδιαστές τις λάτρευαν, το ίδιο και ο φωτογραφικός φακός και τα εξώφυλλα των διεθνών τίτλων, το ανδρικό κοινό τις ποθούσε και αρκετές νεαρές γυναίκες ήθελαν να τους μοιάσουν. Μέχρι τη στιγμή που τα φώτα της πασαρέλας έσβησαν και αποκαλύφθηκαν οι τραγικές ιστορίες τους.

Στο ΒΗΜΑgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Ντιάνα Καρτσαγκούλη αποκαλύπτει την άλλη πλευρά της ζωής των διάσημων supermodels, η οποία περιλαμβάνει απώλειες, επιθέσεις, παρενοχλήσεις, εξαρτήσεις, τοξικές επαγγελματικές και ερωτικές σχέσεις, μάχες με ψυχικές ασθένειες, μέχρι και τραύματα της παιδικής ηλικίας και εμπειρίες πολέμου, που σε κάποιες περιπτώσεις τις οδήγησαν ακόμη και στην αυτοχειρία.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»