Φωτογραφίες: Automedia

Με την Χ7 η BMW προχώρησε σε μια δραστική σχεδιαστική αλλαγή που μετέβαλε την όψη των μοντέλων της. Ο λόγος φυσικά για την θηριώδη γρίλια η οποία πρωτοεμφανίστηκε στο συγκεκριμένο μοντέλο και στη συνέχεια πέρασε στις Σειρές 4 και στην Μ3 όσο και στο ηλεκτρικό iX.

Όπως όλα δείχνουν η Χ7 ετοιμάζεται με την ανανέωσή της να εισαγάγει μια ακόμα δραστική αισθητικού περιεχομένου αλλαγή στο σχεδιαστικό κώδικα των Βαυαρών. Παρά το καμουφλάζ που καλύπτει το μπροστινό τμήμα της, είναι σαφές ότι διαθέτει διαφορετικά φωτιστικά σώματα τα οποία μάλιστα τοποθετούνται σε διαφορετική θέση σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα της.

Επίσης, συνδυαστικά και με τις πρόσφατες εμφανίσεις της Χ8 σε δοκιμές εξέλιξης, τα παραπάνω ανασχεδιασμένα και σε νέα διάταξη φώτα, προφανώς θα συνδυαστούν και με λεπτά LED ημέρας τα οποία σε αντίθεση με το σχεδιαστικό παρόν θα είναι ξεχωριστά από τα κεντρικά φωτιστικά σώματα. Κοινώς η BMW έχει δρομολογήσει τη ριζική αναμόρφωση  της όψης των μοντέλων της σε σχέση με το παρελθόν, μια αλλαγή που τουλάχιστον αρχικά αναμένεται να ισχύσει για τα δύο μεγαλύτερα SUV της.

Αντιθέτως με την όψη της, στο πίσω τμήμα οι αλλαγές δεν προδιαγράφονται εξίσου δραστικές, καθώς όσο αφήνει να διαφανεί το καμουφλάζ η Χ7 αναμένεται να διαθέτει ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και βελτιωμένα φωτιστικά σώματα μεταξύ άλλων.

Με δεδομένη την απόσταση που χωρίζει το σήμερα από την άφιξη του επιβλητικού SUV της BMW το οποίο δεν αναμένεται πριν τα τέλη της επόμενης χρονιάς, επί του παρόντος δεν υπάρχουν πληροφορίες για όσα ετοιμάζει η βαυαρική φίρμα σε επίπεδο τεχνικών και εξοπλιστικών χαρακτηριστικών για την Χ7.