Αποκαλυπτήρια για τα Renault Trafic Combi και SpaceClass

H γαλλική φίρμα δίνει τις πρώτες συστάσεις για την ανανεωμένη εκδοχή του Trafic στις επιβατικές παραλλαγές Combi και Spaceclass οι οποίες αναμένεται να παρουσιαστούν στις αρχές του 2021 και να είναι διαθέσιμες από την άνοιξη.

Η Renault θα παρουσιάσει σύντομα τις αναβαθμισμένες εκδοχές των επιβατικών Trafic Combi και SpaceClass δίνοντας επί του παρόντος τις πρώτες συστάσεις.

Αμφότερα τα Trafic Combi και Spaceclass επωφελούνται από μια ήπια ανασχεδίαση των εξωτερικών τους επιφανειών όπου κυριαρχούν, η νέα γρίλια, οι ανανεωμένοι προφυλακτήρες, το νέο καπό και τα καινούρια φωτιστικά σώματα σε μοτίβο C που παραπέμπουν στα νέα Clio και Captur.

Oι δυνητικοί αγοραστές της έκδοσης Combi θα έχουν επίσης στη διάθεσή τους νέου σχεδιασμού ζάντες ενώ εκείνοι της έκδοσης SpaceClass θα μπορούν να επιλέξουν ζάντες αλουμινίου έως και 17 ιντσών. Παράλληλα, η παλέτα για την απόχρωση του αμαξώματος εμπλουτίζεται με ένα νέο χρώμα Carmin Red Metallic αυξάνοντας τις συνολικές επιλογές στις επτά.

Στο εσωτερικό κυριαρχεί το ανασχεδιασμένο ταμπλό όπου παρεπιδημούν νέου σχεδιασμού αεραγωγοί, χειριστήρια κλιματισμού καθώς και ένας νέος επιλογέας για το αυτόματο κιβώτιο που μιμούνται τα αντίστοιχα στοιχεία του Clio. Οι μελλοντικοί αγοραστές τους θα μπορούν επίσης να επιλέξουν μια νέα οθόνη οκτώ ιντσών για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης το οποίο ενσωματώνει συστήματα Apple CarPlay και Android Auto.

Αναβαθμισμένη είναι και η λίστα συστημάτων άνεσης και υποβοήθησης η οποία περιλαμβάνει ενεργό cruise control, σύστημα αυτόνομης πέδησης και σύστημα επιτήρησης τυφλών σημείων. Παράλληλα έχει προστεθεί ένας ακόμα αερόσακος ο οποίος σχεδιάστηκε για να προστατεύει τους επιβαίνοντες του μπροστινού καθίσματος.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στον προαιρετικό εξοπλισμό και στις επιπλέον επιλογές οι οποίες περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τη δυνατότητα τοποθέτησης δύο περιστρεφόμενων καθισμάτων τύπου Captain, μια τρίτη σειρά καθισμάτων, φως ανάγνωσης και δερμάτινες επενδύσεις (Prestige Pack). Παράλληλα στο ανάλογης διαμόρφωσης πακέτο Adventurer οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επιλέξουν μια αναδιπλούμενη τρίτη σειρά καθισμάτων η οποία μπορεί να χρησιμεύσει ως κρεβάτι.

Σε ό,τι αφορά την γκάμα κινητήρων τα  Trafic Combi και SpaceClass θα είναι διαθέσιμα σε τρεις diesel επιλογές 110, 150 και 170 ίππων που αναλόγως την έκδοση προσφέρονται είτε με μηχανικό κιβώτιο είτε με αυτόματο διπλού συμπλέκτη έξι σχέσεων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Δείτε επίσης
Autohub
Σίβυλλα
Helios Kiosk