Ο αγαπημένος νορβηγός συγγραφέας που πουλάει εκατομμύρια αντίτυπα σε όλον τον κόσμο μιλάει στο BHMAgazino για το νέο του βιβλίο, στο οποίο ανατέμνει τις οικογενειακές σχέσεις.

Ο μετρ του σκανδιναβικού νουάρ, των best sellers και των εκατομμυρίων αντιτύπων ανά τον πλανήτη ετοιμάζεται να έρθει στην Ελλάδα και στην αγαπημένη του Κάλυμνο για αναρρίχηση, COVID-19 επιτρέποντος, και στο μεταξύ η χώρα, όπως και οι απανταχού φανατικοί αναγνώστες του ετοιμάζονται για την (ταυτόχρονη) κυκλοφορία του νέου του βιβλίου με τίτλο «Το Βασίλειο» σε όλο τον κόσμο.

Αυτό δεν είναι ένα τυπικό βιβλίο του Νέσμπο, από την άποψη ότι ξεκινάει με έναν πιο αργό ρυθμό, τον οποίο διατηρεί για πολλές σελίδες μέχρι να αρχίσουν βεβαίως οι φόνοι να διαδέχονται ο ένας τον άλλον κατά ριπάς. Ετοιμαστείτε λοιπόν να διαβάσετε αρκετές από τις πολλές σελίδες του, αφιερωμένες στην περίπλοκη σχέση δυο αδελφών που γίνονται η αφορμή για να στήσει την πλοκή αυτού του πρωτότυπου οικογενειακού θρίλερ.

Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» ο Τζο Νέσμπο μιλάει στη Μαριλένα Αστραπέλλου για την απόφασή του να αλλάξει ύφος γραφής, καθώς και για τη σημασία της οικογένειας και των δεσμών αίματος, αλλά και για την οικογενειακή αγάπη που ξεφεύγει από τα θεμιτά όρια.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»