Το 370Ζ πρόκειται πολύ σύντομα να αποκτήσει τον… πολυπόθητο διάδοχο ο οποίος έχει προγραμματιστεί να πραγματοποιήσει τη διαδικτυακή του πρεμιέρα ως προπαραγωγής πρωτότυπο στις 15 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι τότε η Nissan φροντίζει να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον, δημοσιοποιώντας ένα ακόμα teaser video που μοιραία αποκαλύπτει λίγα ακόμα στοιχεία για τη νέα γενιά του ιαπωνικού sportscar.

Το επίμαχο υλικό επιβεβαιώνει την παρουσία ενός μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων αλλά και ενός κλασικού χειρόφρενου, προδίδοντας την αφoσίωση του Z Proto στην παράδοση, προς τέρψη των σκληροπυρηνικών του είδους. Παράλληλα, αποτυπώνεται ένα μέρος των

φωτιστικών σωμάτων τα οποία αντλούν επιρροές από το 300 ΖΧ.
Επίσης το teaser αποκαλύπτει το νέο λογότυπο Ζ το οποίο παρεπιδημεί στις δαγκάνες των φρένων και τα μαρσπιέ ωστόσο μένει να αποδειχθεί αν θα διατηρηθεί και στην έκδοση παραγωγής.

Σε ό,τι αφορά τα πιο ουσιώδη, δηλαδή τον κινητήρα, το επικρατέστερο σενάριο είναι το νέο Z car να επωφεληθεί από διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα 3,0 λίτρων ο οποίος αναμένεται στην κορυφαία έκφραση του να αποδίδει περί τους 400 ίππους ισχύς η οποία παραδοσιακά θα μεταδίδεται αποκλειστικά στον πίσω άξονα.