Έχασε τελικά τn μάχη για να κρα­τηθεί στη ζωή ο 84χρονος που είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο δυστύχημα. Ο 84χρονος τραυματίστηκε σοβα­ρά σε τροχαίο δυστύχημα που ση­μειώθηκε στις 10.40 χθες το πρωί στο 16ο χλμ. της Παλαιάς Εθνικής Οδού Λάρισας – Βόλου στο ύψος της διασταύρωσης του Προδρόμου.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρισας, ένα επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 30χρονη Λαρισαία συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο επιβατικό που οδη­γούσε ένας 50χρονος, γιος του 84χρονου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, επικαλούμενη την εφημερίδα Ελευθερία, από τη σύγκρουση των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν και οι έξι συνολι­κά επιβαίνοντες στα δύο οχήματα. Ελαφρά τραυματίστηκαν η οδηγός του ενός επιβατικού και οι τρεις συνεπιβάτιδες μεταξύ των οποίων και δύο ξαδέρφες, δύο 12χρονα κορίτσια.

Ελαφρά τραυματισμένος είναι και ο 50χρονος οδηγός του άλλου επιβατικού ενώ σοβαρότε­ρα τραυματίστηκε ο 84χρονος πατέρας του και συνεπιβάτης. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισα, όπου τελικά ο 84χρονος κατέληξε.