Η νέα διαδραστική υπηρεσία της DS Automobiles Hellas φέρνει στις οθόνες των smartphones, των tablets ή των υπολογιστών των ενδιαφερομένων τα νέα μοντέλα της γαλλικής μάρκας παρέχοντας αποκλειστικές live περιηγήσεις, άμεση επικοινωνία με τους DS Advisors και πρόσβαση σε ειδικά προνόμια και υπηρεσίες.

Μέσω του νέου Live Showroom της DS Αutomobiles Hellas, κάθε υποψήφιος αγοραστής ή φίλος της εταιρείας μπορεί να επικοινωνήσει μέσω live chat ή video κλήσης με έναν σύμβουλο πωλήσεων της DS, να παρακαλουθήσει μια εικονική ξενάγηση στο χώρο του DS Store και να ανακαλύψει το αυτοκίνητο της προτίμησής του με κάθε λεπτομέρεια.

Επιπλέον της virtual περιήγησης από την ασφάλεια του δικού του χώρου, μπορεί σε πραγματικό χρόνο να πληροφορηθεί για τη διαθεσιμότητα και τα προγράμματα αγοράς του μοντέλου που επιθυμεί. Μπορεί επίσης να ορίσει ραντεβού για test drive σε όποια διεύθυνση τον εξυπηρετεί και να συνδυάσει όλες τις υπηρεσίες του προγράμματος Only You ενώ με την αρωγή του DS Advisor μπορεί να διαμορφώσει το μοντέλο της αρεσκείας του, να το παραγγείλει και να ορίσει τις λεπτομέρειες για τον τρόπο παράδοσής του.

Το DS Live Showroom βρίσκεται στο επίκεντρο μιας αναπτυσσόμενης “σουίτας” ψηφιακών εργαλείων που μαζί με τον εικονικό διαμορφωτή  DS Virtual Vision που υπάρχει στον εκθεσιακό χώρο του καταστήματος DS Store Athens, προσφέρει σε κάθε πελάτη DS ένα “ταξίδι εμπειριών” που ανταποκρίνεται στις προσωπικές του ανάγκες.