Ειδικό αφιέρωμα στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν έκανε η Euroleague. Η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ετοίμασε ένα αφιέρωμα στον νέο Ολυμπιακό του Ντέιβιντ Μπλατ, στο οποίο φιλοξενούνται δηλώσεις αρκετών παικτών των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα, μπροστά στην κάμερα έκαναν δηλώσεις οι Ντέιβιντ Μπλατ, Βασίλης Σπανούλης, Μπράντον Πολ, Ουίλ Τσέρι και Ίθαν Χαπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Ντέιβιντ Μπλατ: «Πρέπει να βρούμε τρόπους για να φτάσει ο καθένας το επίπεδό του και παράλληλα να βοηθήσει συνολικά την ομάδα. Όταν το κάνεις αυτό με επιτυχία, τότε έχεις την ευκαιρία να αποκτήσεις ένα καλό σύνολο».

Βασίλης Σπανούλης: «Όλοι γνωρίζουν τον κόουτς Μπλατ και τη φιλοσοφία του. Έχει εξαιρετική σχέση με τους παίκτες. Θέλουμε να ακολουθούμε τις εντολές του».

Μπράντον Πολ: «Αγαπάω το μπάσκετ, τα ταξίδια και το να γνωρίζω νέους ανθρώπους. Βάζοντας και τα τρία μαζί φτάνεις μακριά».

Ουίλ Τσέρι: «Ο Μπράντον Πολ είναι εξαιρετικός παίκτης, εξαιρετικός. Μιλάμε για έναν από τους μεγαλύτερους επαγγελματίες. Παίρνει στα σοβαρά τα πράγματα εντός και εκτός παρκέ. Έχει υψηλό IQ, δίνει το 110% του».

Ίθαν Χαπ: «Με κάλεσε ο Ντέιβιντ Μπλατ και κάναμε μια συζήτηση. Του είπα στο τηλέφωνο πως ήμουν ενθουσιασμένος, που θα μάθω το παιχνίδι από εκείνον. Ξέρω πως αυτή η εμπειρία θα είναι εξαιρετική για εμένα και την καριέρα μου. Θα δω τι κάνει κάθε μέρα στο παρκέ και θα βελτιωθώ».