• Αναζήτηση
 • Ο Λάρκιν σκέφτεται να παίξει στην Εθνική Κροατίας

  Ο Σέιν Λάρκιν τόνισε πως θέλει να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί με τις ΗΠΑ, θα ήθελε να είναι με την Κροατία.

  Την πόρτα της εθνικής Κροατίας… άνοιξε ο Σέιν Λάρκιν με δηλώσεις του, αφού τόνισε πως θα τον ενδιέφερε μία τέτοια προοπτική.

  Ο γκαρντ της Εφές Ανατολού τόνισε πως θα ήθελε να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, βοηθώντας την εθνική Κροατίας.

  «Μπορώ να πω ότι είμαι ανοικτός σε αυτό το ενδεχόμενο. Θα ήταν ωραίο να παίξω στους Ολυμπιακούς, όπως είναι για κάθε αθλητή. Φυσικά, θα ήθελα να αγωνιστώ με τη φανέλα των ΗΠΑ, αλλά από την άλλη θα ενδιαφερόμουν να αγωνιστώ με την Κροατία.

  Θα το σκεφτώ πολύ μέσα στη σεζόν. Από ‘κει και πέρα, αυτό θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες και το πώς θα θέλουν να με αξιοποιήσουν, αλλά είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική»

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk