Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ με τον Γκερέρο (36’), αλλά δεν κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης από την έδρα του Παναθηναϊκού (1-1).

Η εικόνα των Πειραιωτών προβλημάτισε τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο προπονητή μετά το τέλος της αναμέτρησης να τονίζει ότι οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι και δεν έκαναν καλό παιχνίδι. Παράλληλα, τόνισε ότι οι Πράσινοι ήταν πιο επιθετικοί, έπαιξαν με ψυχή και τα έδωσαν όλα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

Για το αν υπήρχε κούραση μετά το ματς με την Τότεναμ: «Ο αντίπαλος έπαιξε με ψυχή, τα έδωσε όλα και μας πίεσε πάρα πολύ. Εμείς δεν είχαμε συγκέντρωση. Πήραμε έναν βαθμό, αλλα δεν κάναμε καλό παιχνίδι και δεν είμαστε ευχαριστημένοι».

Για το αν η ομάδα του έκατσε πάνω στο 1-0 στο δεύτερο ημίχρονο: «Περιμέναμε περισσότερο να αντιδράσουμε, παρά να πράξουμε πριν δεχθούμε το γκολ. Επρεπε να προλάβουμε ορισμένα πράγματα. Ο αντίπαλος μας πίεσε πάρα πολύ. Επαιρναν την πρώτη μπάλα και ήταν πιο επιθετικοί από εμας. Αυτό είναι το αποτέλεσμα όταν παρουσιάζεσαι έτσι απέναντι σε έναν αντίπαλο».