Την ήττα με 2-1 σετ (5-7, 6-4, 10-8) γνώρισε το δίδυμο Τσιτσιπά/ Φέντερερ απέναντι στους Ίσνερ/ Σοκ με την ομάδα των παικτών του κόσμου, με αυτή τη νίκη, να περνά για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ με 8-7.

Ο Τσιτσιπάς συμμετείχε στο διπλό τελευταία στιγμή και αυτή αναμένεται να είναι η τελευταία του παρουσία στο Laver Cup, καθώς ο τραυματισμός του Ναδάλ δεν επέτρεψε στον Ισπανό να συμμετάσχει, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Στο πρώτο σετ οι Τσιτσιπάς/ Φέντερερ είχαν την ευκαιρία να πάρουν το ματς, ωστόσο όταν βρέθηκαν μπροστά με 5-4 και δύο σετ πόιντς δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστες επικράτησαν του αμερικανικού διδύμου με 6-4 και το ματς οδηγήθηκε στο σούπερ τάι μπρέικ, όπου οι Ίσνερ/ Σοκ επικράτησαν με 10-8.

Υπενθυμίζεται πως η νίκη στην τρίτη ημέρα του Laver Cup δίνει από τρεις πόντους και αυτό επέτρεψε στην Team World  να περάσει μπροστά με 8-7. Νικήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στους 13 πόντους.

Τα υπόλοιπα ματς της σημερινής ημέρας είναι τα Τιμ – Φριτζ (έχει ξεκινήσει), Φέντερερ -Ίσνερ (16:40) και Ζβέρεφ – Ράονιτς (17:30).