• Αναζήτηση
 • Ολυμπιακός: «Απόφαση εκδίκησης από ΕΟΚ κόντρα στους νόμους»

  Οι Ερυθρόλευκοι περνούν στην αντεπίθεση αναφορικά με την απόφαση της ΕΟΚ και την άρνηση της αλλαγής της ονομασίας της ομάδας σχετικά με την Α2 και το Κύπελλο Ελλάδος

  Η κίνηση της ομοσπονδίας να μην αναγνωρίσει την καινούρια ονομασία του Ολυμπιακού για την αναπτυξιακή ομάδα που θα αγωνιστεί στην Α2 σίγουρα προκαλεί απορίες στους Ερυθρόλευκους.

  Οι οποίοι έχουν τρέξει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για να προχωρήσουν το εν λόγω εγχείρημα, καθώς δεν θέλουν να έχουν καμία απολύτως σχέση με τις διοργανώσεις της ΕΟΚ.

  Τι έγινε από την μεριά της ομοσπονδίας; Οι νομικοί της εκπρόσωποι εξήγησαν στις ανώτερες βαθμίδες ότι ο Ολυμπιακός είναι 100% νομότυπος, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το επιτελείο των Ερυθρόλευκων έχουν κάνει όλες τις διαδικασίες για να λέγονται πλέον Ολυμπιακός Β’, σε Κύπελλο Ελλάδας και Α2.

  Βέβαια αυτό δεν έδειξε να ενοχλεί και ιδιαίτερα εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις.

  Αναμενόμενο είναι ο Ολυμπιακός μέσω της νομιμότητας να διαφυλάξει τα δικαιώματα του και να μην αφήσει την αυθαιρεσία της διοίκησης του Ελληνικού μπάσκετ.

  Σύμφωνα λοιπόν με κύκλους της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ, τονίστηκε πως «Κάνουν ο,τι θέλουν, χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι νόμοι και η τήρηση της νομιμότητας. Άλλωστε δεν τους ελέγχει κανείς. Είναι άλλη μία απόφαση καθαρά για εκδίκηση και κόντρα στους νόμους».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk