• Αναζήτηση
 • Ερμής Λαγκαδά για το ματς με Ολυμπιακό Β’: «Ιστορικές στιγμές»

  Η διοίκηση του Ερμή Λαγκαδά κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να πάει νωρίς στο γήπεδο για την ιστορική αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Β’ το Σάββατο (21/9, 17:00)

  Ο Ολυμπιακός Β’ θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το Κύπελλο Ελλάδας εκτός έδρας κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, αύριο Σάββατο (21/9, 17:00).

  Η διοίκηση του συλλόγου του Λαγκαδά, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να δώσει μαζικά το παρών σε αυτήν την ιστορική αναμέτρηση, όπως τη χαρακτηρίζει, ενώ ενημέρωσε για τον αριθμό και την τιμή των εισιτηρίων που θα εκδοθούν.

  Να σημειωθεί πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης του Ερμή Λαγκαδά:

  «Σίγουρα πριν 41 χρόνια,το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας, δεν φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ θα έφθανε στο σημείο να αντιμετωπίσει τον τρεις φορές Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό Πειραιώς.

  Η ζωή όμως πολλές φορές επιφυλάσσει στιγμές και ευκαιρίες ιστορικές. Σαν μια τέτοια ιστορική στιγμή, αύριο στις 17.00 στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ερμής θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο κλειστό γυμναστήριο του Λαγκαδά.

  Όπως είναι λογικό επικρατεί παροξυσμός για ένα από τα 350 εισιτήρια που εκδόθηκαν για το παιχνίδι, η τιμή των οποίων είναι στα 8 ευρώ. Το κλειστό του Λαγκαδά αναμένεται να ζήσει ιστορικές στιγμές, γι’ αυτό καλό θα ήταν οι φίλαθλοι να βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο νωρίς στο γήπεδο».

  Σίγουρα πριν 41 χρόνια,το μακρινό 1978, η παρέα ιδρυτών του συλλόγου μας,δεν θα φαντάζονταν ότι θα έφθανε η στιγμή που η…

  Δημοσιεύτηκε από Ερμής Λαγκαδά στις Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk