Στον ΠΑΟΚ, εκτός από τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, ασχολούνται και με τις περιπτώσεις των Αμρ Ουάρντα και Τίμπο Μουλέν. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονται στα πλάνα του Αμπελ Φερέιρα και αναζητούνται ομάδες για να συνεχίσουν την καριέρα τους.

Το ιδανικότερο θα είναι να φύγουν με κανονική μεταγραφή, όμως στον ΠΑΟΚ συζητούν και με την μορφή του δανεισμού. Οι δύο περιπτώσεις μπορεί να έχουν κάτι κοινό, όμως είναι τελείως διαφορετικές ως προς το κομμάτι της διαχείρισης τους.

Στην ΠΑΕ εδώ και μήνες αναζητούν ομάδα για τον Αιγύπτιο άσο που με τα καμώματα του έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση. Μέχρι και το μεγάλο αστέρι της Λίβερπουλ Μοχάμεντ Σαλάχ ασχολήθηκε με την περίπτωση του μήπως και βοηθήσει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Ουάρντα.

Στον ΠΑΟΚ βλέπουν πως όσες πόρτες κι αν έχουν χτυπήσει αυτές δεν ανοίγουν για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή γιατί πολύ απλά καμία ομάδα δεν θέλει να βάλει ένα πρόβλημα μέσα στους κόλπους της.

Η περίπτωση του Γάλλου μέσου είναι διαφορετική. Ο Μουλέν δεν έχει δώσει δικαιώματα, ακολουθεί κατά γράμμα αυτά που λέει ο ΠΑΟΚ περιμένοντας να έρθει κάποια πρόταση από το εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του με τη μορφή του δανεισμού. Για τον Μουλέν, μάλιστα, ας σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του με το Δικέφαλο έχει ισχύ για ακόμη ενάμισι χρόνο (λήγει το Δεκέμβριο του 2020).

Και οι δύο ποδοσφαιριστές είναι στη Θεσσαλονίκη και προπονούνται σε διαφορετικές ώρες από την υπόλοιπη ομάδα με τους ιθύνοντες της ΠΑΕ να περιμένουν μέχρι τις 31 του μηνός μήπως και εμφανιστούν ομάδες και ζητήσουν τους Μουλέν και Ουάρντα.