Ο Γκρεγκ Πόποβιτς πέραν από τις εξαιρετικές προπονητικές ικανότητες που έχει, είναι γνωστός και για τις απαντήσεις που δίνει όταν τον ρωτούν οι δημοσιογράφοι. Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του έχουν επηρεαστεί από την ήττα στην φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Αυστραλία.

Ο 70χρονος τεχνικός ανέφερε πως απλά ήταν μια κακή μέρα στη δουλειά για όλους και επισήμανε ως παράδειγμα του ίδιους τους δημοσιογράφους. Τέλος μίλησε και για την απουσία του Κάιλ Κούζμα ο οποίος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει, λέγοντας πως είναι ένα μεγάλο πλήγμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γκρεγκ Πόποβιτς:

«(Οι παίκτες μου) Είναι μεγάλοι άντρες. Έχουν οικογένειες. Είναι η δουλειά τους. Εσείς έχετε μια δουλειά. Αν περνάτε μια άσχημη ημέρα, τι κάνετε; Ανοίγετε μια τρύπα και πέφτετε μέσα; Πάτε κανονικά στη δουλειά σας την επόμενη ημέρα», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας για την απουσία του Καίλ Κολύζμα:

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση, γιατί είναι νέος, έχει ενέργεια, μάθαινε πολλά και μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Πιο πολύ λυπάμαι, γιατί τού έλειπε να παίζει και αυτό θα τον κρατήσει για λίγο πίσω στη σεζόν. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα. Ήταν, όμως, ωραία όσο ήταν εδώ και μας λείπει».