Ο Πανιώνιος ηττήθηκε στη Νέα Σμύρνη από τον Βόλο (2-1) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και ο τεχνικός των κυανέρυθρων, Άκης Μάντζιος τόνισε στην συνέντευξη Τύπου πως δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση στην ομάδα του. Ο Μάντζιος αναφέρθηκε επίσης στην πίεση που υπάρχει στον Πανιώνιο, λόγω του -6 με το οποίο ξεκίνησε το πρωτάθλημα η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Για το σημερινό παιχνίδι: «Σίγουρα ήταν ένα πολύ κακό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Ξέραμε ότι η ομάδα ξεκινάει με το -6 και αυτόματα η πίεση είναι μεγαλύτερη. Σε γενικές γραμμές δεν ήμασταν καλοί. Κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν δεύτεροι σε μονομαχίες.

Η πίεση και το άγχος έπαιξαν το ρόλο τους. Δεν είχαμε την “σπίθα” που θα έπρεπε. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε την κατοχή, αλλά δεν βρήκαμε τους διαδρόμους για να σκοράρουμε. Δεχτήκαμε δύο γκολ από δικά μας λάθη και όλα έγιναν πιο δύσκολα.

Γίνεται πιο δύσκολο, αλλά έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Καλό θα ήταν να πάρουμε τους βαθμούς για να μειώσουμε την τιμωρία. Είχαμε αρκετά προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο διάστημα και πολλοί έπαιξαν χωρίς να είναι έτοιμοι».

Για το τι έφταιξε για την ήττα
: «Αρκετά παιδιά δεν ήταν σε καλή μέρα, πολλά ατομικά λάθη, υπήρχε πίεση, όλα παίζουν ρόλο. Ξέραμε ότι θα έπαιζε στην αντεπίθεση ο Βόλος, αλλά κάναμε πολλά λάθη».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Η ομάδα θέλει δουλειά και προσπάθεια. Δεν θέλει απογοήτευση. Υπάρχει στεναχώρια, αλλά δεν πρέπει να υπάρξει απογοήτευση. Από την διάρκεια της προετοιμασίας δεν φαινόταν ότι θα είχαμε τέτοια εικόνα σήμερα».