Το παρασκήνιο της συνάντησης των Πρώτων Κυριών Ελλάδας- Γαλλίας

Η Μαρέβα Μητσοτάκη κάλεσε στην Ελλάδα την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας

Περισσότερες από δύο ώρες κράτησε η συνάντηση της Μαρέβας Μητσοτάκη με τη Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο του Ελιζέ.

Οι δύο πρώτες κυρίες συζήτησαν για θέματα γύρω από την τέχνη, τον πολιτισμό αλλά και το έργο των προηγούμενων Πρώτων Κυριών της Γαλλίας, το οποίο θέλει να συνεχίσει η Μπριζίτ Μακρόν, όπως υπογράμμισε η ίδια.

Μάλιστα η Μαρέβα Μητσοτάκη κάλεσε στην Ελλάδα την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας για τους εορτασμούς της επετείου της Επανάστασης του 1821 και να απευθύνει ομιλία στην Πνύκα για τους Γάλλους συγγραφείς που ύμνησαν μέσα από τα έργα τους το ελληνικό πνεύμα. Η κ. Μακρόν αποδέχτηκε την πρόσκληση με ενθουσιασμό και χάρηκε με τα κεραμικά ποτήρια από το Μουσείο Μπενάκη που της πρόσφερε η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Γαλλικού οίκου η εμφάνιση της Μαρέβας

Με κοστούμι εμφανίστηκε η Μαρέβα Μητσοτάκη στο Μέγαρο των Ηλυσίων. Το πουκάμισο ήταν της δικής της εταιρίας. Το παντελόνι όμως που επέλεξε, ήταν γνωστού γαλλικού οίκου, θέλοντας να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

 

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk