Για κρυφή ατζέντα κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία η υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Παπακώστα, μέσα από την εκπομπή One Direct.

Με αφορμή τις δηλώσεις του υποψηφίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Μπάμπη Παπαδημητρίου περί πιστοληπτικής γραμμής στήριξης, είπε πως «η ΝΔ δεν αποδοκίμασε πραγματικά τον Μπάμπη Παπαδημητρίου» και συνέχισε λέγοντας πως «ο Σταϊκούρας είπε ότι ‘’εμείς δεν το είπαμε ποτέ’’. Να μας το πουν τώρα σε περίπτωση που τους ψηφίσει ο λαός, αν θα εφαρμόσουν την πρόταση του Παπαδημητρίου». «Σε περίπτωση που αρνηθούν, θα πρέπει να διαψεύσουν και τον Στουρνάρα» συμπλήρωσε.

«Όταν τα στελέχη της ΝΔ αποφεύγουν και έχουν κρυφή ατζέντα, βγαίνει ένας άνθρωπος από την αγορά, όπως είναι ο Στουρνάρας από τη μια και ο Παπαδημητρίου από την άλλη λέει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι αυτή του Στουρνάρα και του Παπαδημητρίου» κατέληξε. Ερωτηθείσα για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ απάντησε πως «προσπάθησα να συνεργαστώ προγραμματικά με εκείνους που συμφωνώ» και συμπλήρωσε ότι «τα πράγματα οδηγούν σε ένα δίπολο. Το τελευταίο εξάμηνο έχει πολωθεί δραματικά το κλίμα. Αναβιώνουμε πάλι παλιές καταστάσεις ‘’εμείς και οι άλλοι’’».

Τέλος, εξέφρασε την άποψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί ανατρέψει το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, γιατί «ο Έλληνας έχει φιλότιμο». Σε αυτό το πλαίσιο, έφερε ως παράδειγμα τον εκνευρισμό που προκάλεσε στους Έλληνες ο τρόπος που αντιμετώπισαν οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΙ τον Αλέξη Τσίπρα, «ο οποίος πήρε την απόφαση να βρεθεί σε ένα εχθρικό περιβάλλον, όμως εκείνοι παρά τα τόσα επιχειρήματα που είχαν, τα θυσίασαν στη βάση της εμμονής τους να υπερασπιστούν τη Νέα Δημοκρατία». «Δεν ξέρω τι θα γίνει την Κυριακή, νομίζω θα γυρίσει» κατέληξε.

Πηγή: onetv.gr