• Αναζήτηση
 • Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση: Κ. Δέρβος και Μ. Υδραίος στο Οne Line

  Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων καθώς βρισκόμαστε επισήμως στην προεκλογική περίοδο, εν όψει της εθνικής κάλπης της 7ης Ιουλίου.

  Κορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση των κομμάτων καθώς βρισκόμαστε επισήμως στην προεκλογική περίοδο, εν όψει της εθνικής κάλπης της 7ης Ιουλίου. Στο στούντιο του One Line βρέθηκαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος και το μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Υδραίος.

  Ο κ. Υδραίος έκανε λόγο για ανάγκη ύπαρξης συνεργασίας δυνάμεων της αριστεράς, ενώ συμπλήρωσε πως «είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που η κουβέντα δεν γίνεται για το πώς θα μαζέψουμε τα συντρίμμια, αλλά το πώς θα πάμε παρακάτω». «Αυτό σε μεγάλο μέρος είναι αποτέλεσμα και της δικής μας διακυβέρνησης» ολοκλήρωσε.

  «Ο κ. Τσίπρας έχει ναρκοθετήσει την επόμενη περίοδο» διευκρίνισε από την πλευρά του ο κ. Δέρβος και συμπλήρωσε πως «η ρητορική του ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάστηκε από τους Έλληνες».

  Πηγή: onetv.gr

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk