• Αναζήτηση
 • Αιχμές Αρβανίτη κατά Κουρουμπλή: Γιατί είναι στον ΣΥΡΙΖΑ

  Αιχμές κατά του συνυποψηφίου του Παναγιώτη Κουρουμπλή άφησε ο Κώστας Αρβανίτης με φόντο  τη φωτογραφία του πρώην υπουργού Ναυτιλίας με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αιχμές κατά του συνυποψηφίου του Παναγιώτη Κουρουμπλή άφησε ο Κώστας Αρβανίτης με φόντο  τη φωτογραφία του πρώην υπουργού Ναυτιλίας με τον μητροπολίτη Αμβρόσιο.

  Το θέμα φαίνεται πως συνεχίζει να προκαλεί τριγμούς στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ με ορισμένα στελέχη να συνεχίζουν να αντιδρούν για τη φωτογραφία με τον Αμβρόσιο. Στο πλαίσιο αυτό, ο Κώστας Αρβανίτης, υποψήφιος για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ… έσφαξε με το βαμβάκι τον κ. Κουρουμπλή για την επίμαχη φωτογραφία.

  θα μπορούσατε να φανταστείτε εμένα με τον κ. Αμβρόσιο. να απαντήσεις ο κ. Κουρουμπλής. αν ήμου δη, το θέμα είναι για τον κ. Κουρπουλή γιατί είναι μαζί μας. «Καλό δεν είναι η φωτογραφία αυτή» σημείωσε στο Θέμα Fm προσθέτοντας ότι «εγώ δεν θα έκανα φωτογραφία, ούτε θα είχα σχέση με τον κ. Αμβρόσιο και ας με έλεγαν κατσαπλιά».

  Λίγες ώρες αργότερα, ο κ. Αρβανίτης επανήλθε και μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha άδειασε εκ νέου τον συνυποψήφιό του. Σχολιάζοντας το γεγονός ότι ο κ. Κουρουμπλής προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ, δήλωσε με νόημα: «Το θέμα αυτό είναι για τον κ. Κουρουμπλή γιατί είναι μαζί μας. Εγώ είμαι στον ΣΥΡΙΖΑ».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk