• Αναζήτηση
 • Παπαδόπουλος: «Δίκαια παίρνει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα»

  Ο Ελληνας προπονητής, ο οποίος πέρασε ως ποδοσφαιριστής από τον Αρη, έδωσε τη δική του εξήγηση για τη φετινή πορεία του Δικεφάλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε στην «Βεργίνα Τηλεόραση» για διάφορα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Στην ανάλυση που έκανε για το φετινό πρωτάθλημα ο Ελληνας προπονητής, ο οποίος είχε περάσει ως ποδοσφαιριστής από τον Αρη, επισήμανε ότι ο ΠΑΟΚ δίκαια φτάνει στην κατάκτηση του τίτλου.

  Μεταξύ άλλων για τον Δικέφαλο τόνισε: «Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ, που παίρνει δίκαια το πρωτάθλημα, είναι η άμυνα και το γεγονός ότι παίζουν οι ίδιοι παίκτες από πέρυσι. Ειδικά το δίδυμο Κρέσπο-Βαρέλα πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ δεμένο και έδωσε πολλές λύσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

  Σημαντικό επίσης το γεγονός ότι ο προπονητής είναι ο ίδιος, ακολουθεί συγκεκριμένη φιλοσοφία και διατηρήθηκε ο κορμός της ομάδας. Ακόμη και όταν δεν απέδιδε η ομάδα σωστά μέσα στο γήπεδο, έβρισκε τρόπο να κερδίσει και αυτό είναι σημαντικό. Σημειώνω ακόμη το γεγονός ότι είναι ευλογία για ένα προπονητή και έχει 3 παίκτες σε κάθε θέση και να μπορεί να κάνει όποια αλλαγή θέλει…».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk