• Αναζήτηση
 • Παντελίδης: «Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος»

  Στις αδυναμίες που έβγαλε στον αγωνιστικό χώρο ο Άρης απέναντι στον Ατρόμητο στάθηκε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», Σάββας Παντελίδης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λακωνικός ήταν ο Σάββας Παντελίδης στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Άρη από τον Ατρόμητο, εντοπίζοντας τα λάθη που έκανε στην απόδοσή της η ομάδα του. Ο προπονητής των κίτρινων τόνισε πως οι παίκτες του προσπάθησαν αλλά δεν προσαρμόστηκαν στον αγώνα και επικεντρώθηκε στις δυο αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα.

  Η πλήρης τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού: «Νομίζω ότι ο σημαντικότερος λόγος που χάσαμε είναι ότι σε κανένα σημείο δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες που υπήρχαν στον αγωνιστικό χώρο.

  Ίσως αν ήμασταν διαφορετική ομάδα και μπορούσαμε να παίξουμε πιο άμεσα να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Τίποτα δεν πήγε καλά σήμερα, αν και δεν φαινόταν από την αρχή έτσι το παιχνίδι.

  Ο αντίπαλος προσαρμόστηκε πολύ πιο γρήγορα από εμάς στις συνθήκες. Χάθηκε μια μάχη, αλλά όχι ο πόλεμος. Δεν μπορώ να πω ότι τα παιδιά δεν προσπάθησαν, αλλά πολλές φορές το έκαναν με λάθος τρόπο».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk