Ανάμικτα συναισθήματα για το ελληνικό ανσάμπλ στη Βουλγαρία

Κακό ξεκίνημα αλλά σχετικά βελτιωμένο φινάλε, που επιβεβαίωσε το αγωνιστικό φρόνημα της ομάδας, χαρακτήρισε την παρουσία της Εθνικής ανσάμπλ γυναικών στο παγκόσμιο κύπελλο ρυθμικής γυμναστικής της Σόφιας (12-14 Απριλίου).

H ελληνική πεντάδα (Ιωάννα Τζιατζιά, Αύρα Ντούρο, Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Δέσποινα Τούση, Ελεάννα Δημοπούλου) δεν μπόρεσε να δείξει την αξία της στο πρόγραμμα με τις 5 μπάλες, όπου περιορίστηκε στους 12,000 βαθμούς, αφού υπέπεσε σε σοβαρά λάθη που αδίκησαν την συνολική προσπάθειά της.

Το αποτέλεσμα ήταν κάπως καλύτερο στο πρόγραμμα με τα 3 στεφάνια / 4 κορύνες, στο οποίο πήρε 15,250 βαθμούς, για να φτάσει συνολικά τους 27,250 βαθμούς ως άθροισμα και να τερματίσει 16η στον σύνθετο αγώνα, σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχε όλη η αφρόκρεμα του αθλήματος.

Έτσι, ο χρόνος αναμένεται να δουλέψει προς όφελος της ανανεωμένης ελληνικής ομάδας, που θα έχει ως στόχο να παρουσιαστεί στο ιδανικό επίπεδο ετοιμότητας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου στο Μπακού, μέσα από το οποίο θα κυνηγήσει μέχρι τέλους το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020».

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk