• Αναζήτηση
 • Στο στόχαστρο ιταλικών ομάδων ο Μπάρκας

  Η Ρόμα δεν είναι η μοναδική ομάδα από την Ιταλία που έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Βασίλη Μπάρκα, με τον διεθνή τερματοφύλακα να είναι στο στόχαστρο κι άλλων ομάδων

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Βασίλης Μπάρκας απασχολεί απ΄ ό,τι φαίνεται την Ρόμα με τα σενάρια να τον θέλουν ακόμη κι ως αντάλλαγμα της ΑΕΚ ώστε να δελεάσει τους Ιταλούς στο θέμα παραμονής του Πόνσε.

  Η Ρόμα βέβαια είχε δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή πορτιέρο ανεξάρτητα από την υπόθεση του αργεντινού επιθετικού ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν είναι η μόνη ιταλική ομάδα που ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα της Ένωσης.

  Ακόμη δύο ομάδες από την Ιταλία φαίνεται πως ενδιαφέρονται και παρακολουθούν την περίπτωσή του, στην οποία καθοριστικό ρόλο αναμένεται να διαδραματίσουν οι αδελφοί Λέμιτς, οι γνωστοί μάνατζερ, που είχαν διαχειριστεί το θέμα του δανεισμού του Λούκας Μπογέ στους «κιτρινόμαυρους» το περασμένο καλοκαίρι και σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα έχουν αναλάβει να βρουν πρόταση για τον Μπάρκα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk