• Αναζήτηση
 • Ο Παναιτωλικός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Ντουγκλάο

  Τον παλιό γνώριμο των ελληνικών γηπέδων Ντουγκλάο προσπαθούν να ξαναφέρουν στην Ελλάδα οι Αγρινιώτες. To10.gr αποκαλύπτει…

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το διάστημα 2009/11 είχε αφήσει ανεξίτηλη την σφραγίδα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Καβάλα. Ο αγαθός γίγαντας, Ντούγκλας Φερέιρα ή Ντουγκλάο εν συντομία ήταν η κολόνα των «αργοναυτών» και με το ύψος του (1,93μ.) δέσποζε στην άμυνα.

  Με τον υποβιβασμό των Μακεδόνων λόγω του γνωστού τότε σκανδάλου πήρε τον δρόμο για την Πορτογαλία (Μπράγκα), Κατάρ και τα τελευταία δυο χρόνια έβγαζε το ψωμί του στην Κύπρο και την Ανόρθωση. Όμως τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας από την Αμμόχωστο τον ανάγκασαν να λύσει νωρίτερα το συμβόλαιο και να αποχωρήσει.

  Σε λίγες εβδομάδες συμπληρώνει τα 33 του χρόνια και ήδη αναζητά τον επόμενο σταθμό του. Ενας από τους μνηστήρες που φλερτάρουν μαζί του είναι ο Παναιτωλικός! Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας από την Κύπρο, οι Αγρινιώτες του έχουν στείλει ήδη την επίσημη πρόταση τους και κρέμονται από τα χείλη του.

  Ο ίδιος σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θέλει να μελετήσει προσεχτικά όλα τα δεδομένα και δεν πρόκειται να αποφασίσει άμεσα αφού αρκετές ομάδες του έχουν ζητήσει να περιμένει την λήξη του πρωταθλήματος για να του καταθέσουν τις προτάσεις τους.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk