• Αναζήτηση
 • Κάνει κίνηση για την παραμονή του Μπογέ η ΑΕΚ

  Η μεταμόρφωση του Λούκας Μπογέ το τελευταίο διάστημα οδηγεί τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κινηθούν για την παραμονή του παράλληλα με την υπόθεση Πόνσε

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένας άλλος Λούκας Μπογέ εμφανίζεται το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και κυρίως μετά την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης και αυτό μόνο απαρατήρητο φυσικά δεν περνάει στους «κιτρινόμαυρους».

  Έτσι, αν και μέχρι πριν δύο μήνες σχεδόν, έμοιαζε δεδομένο ότι το καλοκαίρι όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Τορίνο, θα αποχωρήσει χωρίς να γίνει προσπάθεια από την ΑΕΚ για να τον κρατήσουν, πλέον τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

  Σύμφωνα με δημοσιεύματα αναμένεται να γίνει άμεσα κίνηση από την ΑΕΚ προς την Τορίνο ώστε να ρίξει την ρήτρα των 6 εκατομμυρίων ή και να διαπραγματευτεί έναν νέο δανεισμό ενώ θυμίζουμε πως ο Αργεντινός έχει ήδη υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση από το καλοκαίρι, το οποίο θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αν οι «κιτρινόμαυροι» τον αποκτήσουν  από την ιταλική ομάδα.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk