Η πρώτα εντός έδρας γκέλα της Παρί Σεν Ζερμέν στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι γεγονός. Όπως γεγονός είναι ότι βρέθηκε ομάδα από αυτές που αντιμετώπισαν οι πρωταθλητές Γαλλίας, που δεν ηττήθηκε.

Ο λόγος για την Στρασμπούρ η οποία απέσπασε ανέλπιστο βαθμό στην έδρα των πρωτευουσιάνων, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με 2-2. Έτσι έγινε η μοναδική ομάδα την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, που κοντραρίστηκε με το σύνολο του Τόμας Τούχελ δύο φορές και δεν έχασε σε καμία.

Το 1-0 για τους γηπεδούχους έκανε ο Τσούπο-Μοτίνγκ στο 13΄, με την απάντηση των φιλοξενούμενων να είναι άμεση, καθώς όχι μόνο ισοφάρισαν, αλλά κατάφεραν να προηγηθούν πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ντα Κόστα στο 26′ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και ο Γκονσάλβες στο 38′ έκανε το 1-2 υπέρ της Στρασμπούρ, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Η Παρί πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλος της και εν τέλει κατάφερε στο 82′ να ισοφαρίσει με κεφαλιά του Κέρερ. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να «σφυροκοπούν» την αντίπαλη εστία, το 3ο γκολ όμως δεν ήρθε ποτέ και το 2-2 παρέμεινε μέχρι το τέλος.