Στο παιχνίδι δύο εκ των αποκαλύψεων της φετινής Betshop Basket League, Ήφαιστος και Χολαργός συναγωνίστηκαν για τα περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ σημειώνοντας από ένα ρεκόρ περιόδου. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν εκείνο των περισσότερων δεύτερων επιθέσεων και εκείνοι το ρεκόρ περισσότερων πόντων από επιθετικά ριμπάουντ.

Τα 21 επιθετικά ριμπάουντ της ομάδας της Λήμνου, αποτελούν λοιπόν ισοφάριση της κορυφαίας επίδοσης της φετινής Betshop Basket League αφού τόσα είχε και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο Λαύριο, για τη 16η αγωνιστική.

Από την άλλη πλευρά όμως ο Χολαργός, μπορεί να είχε λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ από τον αντίπαλο του (16) όμως ήταν σαφώς πιο παραγωγικός μέσα από αυτά (18-29 το επιμέρους σκορ). Οι 29 πόντοι της ομάδας του Άρη Λυκογιάννη από δεύτερες επιθέσεις, συνιστούν νέο ρεκόρ για τη φετινή Betshop Basket League. Το προηγούμενο ήταν οι 26 πόντοι που είχε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανιώνιο.

Κατά τα άλλα…

*Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος μπήκε στην πρώτη 35άδα των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην ιστορία του επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Το σημερινό ήταν το 318ο και με αυτό ξεπέρασε τον Γιώργο Μπαλογιάννη και τον Φράνκο Νάκιτς που είχαν από 317.

*Το σημερινό ήταν το 250ό παιχνίδι στην καριέρα του Σωτήρη Μανωλόπουλου στην κατηγορία. Ο εκ των αρχηγών του Ήφαιστου, έκανε ντεμπούτο στις 25 Οκτωβρίου 2003 με τον ΠΑΟΚ, στην εκτός έδρας νίκη του επί του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 97-77. Ήταν 16 χρόνων κι επτά μηνών.