• Αναζήτηση
 • Προχωράει η αναδιάρθρωση στη Σούπερ Λίγκα – Με 14 ομάδες την επόμενη σεζόν

  Η Σούπερ Λίγκα της επόμενης σεζόν θα πραγματοποιηθεί με 14 ομάδες, όπως αποφασίστηκε μετά την συνάντηση του Βασιλειάδη με τα μέλη της επιτροπής ποδοσφαίρου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ολοκληρώθηκε η συνάντηση ανάμεσα στον Γιώργο Βασιλειάδη και τα μέλη της Επιτροπής Ποδοσφαίρου και αποφασίστηκε η Σούπερ Λιγκ την επόμενη περίοδο να έχει 14 ομάδες.

  Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ και της Φουτμπολ Λιγκ αποφάσισαν να προχωρήσει κανονικά η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, καθώς ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν έκανε πίσω και επήλθε οριστική συμφωνία και με την ΕΠΟ, με τον Βαγγέλη Γραμμένο να δίνει κανονικά το παρών στη συνάντηση.

  Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο οι εκπρόσωποι της Σούπερ Λιγκ αλλά και της Φούτμπολ Λιγκ ζητούσαν αρχικά να πάει πίσω για έναν χρόνο και να ισχύσει από την αγωνιστική περίοδο 2020-21 η αναδιάρθρωση, όμως τελικά σήμερα όλες οι αρμόδιες αρχές «τα βρήκαν» κι έτσι προχωράει κανονικά το νομοσχέδιο του Γιώργου Βασιλειάδη.

  Η απόφαση να προχωρήσει η αναδιάρθρωση, σημαίνει πως στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου από τη Super League, θα υποβιβαστούν απευθείας τρεις ομάδες και ο 13ος θα δώσει μπαράζ με τον δεύτερο της Football League για μια θέση στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk