• Αναζήτηση
 • Μπονούτσι: «Δικαιολογημένα ενοχλήθηκαν με τα σχόλιά μου. Δεν είμαι όμως ρατσιστής»

  Να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σχετικά με τα σχόλιά του για τον Κεν θέλησε ο Μπονούτσι, τονίζοντας πως δεν δικαιολόγησε ποτέ τη ρατσιστική συμπεριφορά.

  Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Λεονάρντο Μπονούτσι άκουσε τα εξ αμάξης από φιλάθλους και ποδοσφαιριστές μετά τα σχόλιά του πως ο Κεν είναι εν μέρει υπεύθυνος για τη ρατσιστική επίθεση που δέχθηκε από τους οπαδούς της Κάλιαρι.

  Ο Ιταλός προσπάθησε από την πρώτη κιόλας στιγμή να τα… μπαλώσει, υποστηρίζοντας πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν, όμως αυτό δεν στάθηκε από μόνο του αρκετό για να πάρει άφεση αμαρτιών από την ποδοσφαιρική κοινότητα.

  Πάντως, ο αμυντικός της Γιουβέντους σε μια νέα προσπάθεια να ξεκαθαρίσει τα πράγματα ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλιά του, ενώ συμπλήρωσε πως ο ρατσισμός είναι κάτι απολύτως κατακριτέο.

  «Είχαν δίκιο όσοι ενοχλήθηκαν με τα σχόλιά μου. Ο ρατσισμός δεν έχει καμία θέση στην εποχή μας. Θα έλεγα πως δεν κατάλαβε ο κόσμος ό,τι ήθελα να πω. Απολογούμαι σε όσους με παρανόησαν, γιατί η εξήγηση που έδωσα δεν ήταν επαρκής. Προσωπικά είμαι 100% κατά του ρατσισμού και θα έπρεπε να τιμωρούνται όσοι έχουν τέτοια συμπεριφορά», δήλωσε ο Μπονούτσι.

  «Ποτέ δεν δικαιολόγησα τη ρατσιστική συμπεριφορά. Απλά είπα ότι θα προτιμούσα ο Κεάν να έρθει να πανηγυρίσει μαζί μας. Έχουν δίκιο όμως όσοι ενοχλήθηκαν γιατί δεν το διατύπωσα σωστά. Επαναλαμβάνω πως είμαι κατά του ρατσισμού, σε οποιαδήποτε έκφρασή του», πρόσθεσε.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η κόκκινη υπεροχή… Η νεαρή γυναίκα έβγαλε από το δάχτυλό της το ογκώδες ρουμπίνι. Το ακούμπησε στο μικρό τραπέζι, δίπλα ακριβώς στο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk