Ο Φελίπε Πάρντο μετά από τρεις ουσιαστικά σεζόν στο Λιμάνι, αποχώρησε από τον Ολυμπιακό με προορισμό το Μεξικό και την Τολούκα. Εκεί ξεκίνησε αρκετά καλά στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα αγωνιζόμενος σε επτά αναμετρήσεις (5 βασικός).

Από τα τέλη Φλεβάρη όμως και την ήττα κόντρα στην Κάνσας Σίτι με 3-0 για το CONCACAF, ο Κολομβιανός ακραίος από το σημείο αυτό φαίνεται να έπεσε σε δυσμένεια με τον προπονητή Ερνάν Κριστάντε να τον έχει για τα δύο επόμενα ματς εκτός αποστολής.

Αυτό συνεχίστηκε και μετά την αλλαγή προπονητή αφού και ο Ρικαρντο Λα Βόλπε δεν τον εμπιστευόταν. Όλα αυτά μέχρι χτες (7/4) όταν ο πάλαι ποτέ ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού του έδωσε χρίσμα βασικού, «ενεργοποιώντας» τον μετά από έξι εβδομάδες απραξίας.

Ο Πάρντο αγωνίστηκε βασικός για την Τολούκα που βρίσκεται στη 10η θέση στο πρωτάθλημα και σκοράροντας δύο φορές στο ματς κόντρα στην 3η Μοντερέι, συνέβαλε τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του με το χορταστικό 5-1, θυμίζοντας μας κάτι από τον παίκτη της πρώτης του χρονιάς στον Ολυμπιακό.