• Αναζήτηση
 • Διπλός «πονοκέφαλος» για Μπάνκι ενόψει Παναθηναϊκού

  Ο Λούκα Μπάνκι ούτε στη σημερινή προπόνηση είχε διαθέσιμους δύο από τους παίκτες του, με την αγωνία του να μεγαλώνει ενόψει της κόντρας με τον Παναθηναϊκό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό στις 10/4 στο πλαίσιο της Basket League με τον Λούκα Μπάνκι να θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του μετά τον αποκλεισμό από την Μπάμπεργκ για το Champions League.

  Η αλήθεια είναι όμως πως η αναμέτρηση και νίκη επί του Λαυρίου άφησε την ΑΕΚ με «πληγές». Αυτό γιατί οι Τζόρνταν Θίοντορ και Γιώργος Τσαλμπούρης αποκόμισαν τραυματισμούς από τον αγώνα αυτόν και απουσίασαν από τη σημερινή (8/4) προπόνηση.

  Με το ματς να είναι προγραμματισμένο σε 48 ώρες το ενδεχόμενο να μην προλάβουν να είναι έτοιμοι για τοπ πολύ μεγάλο ραντεβού κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι αρκετά πιθανό, κάτι που σίγουρα δεν κάνει καθόλου χαρούμενο τον Ιταλό προπονητή.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk