• Αναζήτηση
 • Ο Πογκμπά θέλει 30 εκατ. το χρόνο για να ανανεώσει με τη Γιουνάιτεντ

  Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Πολ Πογκμπά, όμως προκειμένου να το καταφέρει θα πρέπει να εκπληρώσει τις εξωφρενικές οικονομικές απαιτήσεις του Γάλλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Γη και ύδωρ πρέπει να προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να πείσει τον Πολ Πογκμπά να ανανεώσει και για τα επόμενα χρόνια με το σύλλογο.

  Το έντονο φλερτ του Γάλλου μέσου με τη Ρεάλ Μαδρίτης χτύπησε καμπανάκι κινδύνου για τους ιθύνοντες των «κόκκινων διάβολων», οι οποίοι θέλουν να επεκτείνουν πρόωρα το συμβόλαιο του 26χρονου, όμως για να τα πετύχουν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

  Όπως αναφέρει η Sun, η κύρια απαίτηση του Πογκμπά προκειμένου να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αφορά το οικονομικό σκέλος, αφού ο ίδιος επιθυμεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής μέσα στο κλαμπ.

  Αυτή τη στιγμή τα πρωτεία κατέχει ο Αλέξις Σάντσεζ, ο οποίος αμείβεται με 300 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, όμως ο Γάλλος θα ζητήσει αρκετά περισσότερα.

  Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο 26χρονος χαφ αξιώνει 500 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα προκειμένου να μπει σε συζητήσεις, κάτι που μεταφράζεται σε 30 εκατομμύρια λίρες το χρόνο.

  Στόχος της Γιουνάιτεντ είναι να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως οι εξωφρενικές απαιτήσεις του Γάλλου ίσως τη βάλει σε δεύτερες σκέψεις.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk