• Αναζήτηση
 • Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο (0-5)

  Ολυμπιακός και Φορτούνης προσέφεραν βραδιά ποδοσφαιρικής μαγείας στο Αγρίνιο (0-5). Πέντε διαφορετικοί σκόρερ (Μασούρας, Χασάν, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ομάρ), 7η σερί νίκη, 13η στα τελευταία 14 και ποδόσφαιρο άλλου επιπέδου από τους παίκτες του Μαρτίνς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Ολυμπιακός έχει χάσει το πρωτάθλημα. Αλλά έχει αποφασίσει να το χάσει, δείχνοντας σε όλους ότι το ποδόσφαιρο που παίζει, δεν έχει σύγκριση με καμίας άλλης ομάδας στη χώρα. Ο Παναιτωλικός ήταν το τελευταίο θύμα των Πειραιωτών και των… διαθέσεων του Κώστα Φορτούνη.

  Με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να αγωνίζεται σε… ημιάγρια κατάσταση, το τελικό 5-0 στο Αγρίνιο, φαντάζει (και είναι) εξαιρετικά… τιμητικό για τους ποδοσφαιριστές του Τραϊανού Δέλλα.

  Πέντε διαφορετικοί σκόρερ (Μασούρας, Χασάν, Γκιγιέρμε, Καμαρά, Ομάρ), 4 γκολ σε 33 λεπτά, 7η σερί νίκη, 13η στα τελευταία 14 και ποδόσφαιρο… άλλου επιπέδου από τους παίκτες του Μαρτίνς, ήταν όσα είδαμε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Παναιτωλικού. Και όλα αυτά, οργανωμένα και εκτελεσμένα από την μπαγκέτα του κορυφαίου Ελληνα ποδοσφαιριστή, Κώστα Φορτούνη.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk