• Αναζήτηση
 • Δεν αλλάζουν στάση οι οπαδοί της Ίντερ για Ικάρντι: «Ούτε βήμα πίσω»

  Απαρέγκλιτη παραμένει η στάση των οπαδών της Ίντερ σχετικά με την επιστροφή του Μάουρο Ικάρντι στην ομάδα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σε ανοικτό πόλεμο με τον Μάουρο Ικάρντι εξακολουθούν να βρίσκονται οι οπαδοί της Ίντερ. Την προηγούμενη εβδομάδα, ο Αργεντινός επέστρεψε στο βασικό σχήμα των «νερατζούρι» για το ματς με τη Τζένοα, όμως εξαιτίας της συμπεριφοράς του τους τελευταίους μήνες παραμένει κόκκινο πανί για τους φίλους της ομάδας.

  Πλέον, ο Αργεντινός ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά από διάστημα δυο μηνών στο Σαν Σίρο, όμως ο κόσμος του συλλόγου αποφάσισε να του υπενθυμίσει πως εξακολουθεί να μην είναι καλοδεχούμενος.

  Μέσω ανακοίνωσης, η Curva Nord προέβη σε νέα επίθεση προς τον Ικάρντι, τονίζοντας πως οι οργανωμένοι δεν θα κάνουν ούτε βήμα πίσω όσον αφορά την αρχική τους στάση.

  «Ενόψει της αυριανής σημαντικής αναμέτρησης, επαναλαμβάνουμε τη  θέση της Curva Nord. Δεν είμαστε εμείς που θα καθορίσουμε τη στάση του συνόλου των οπαδών της Ίντερ, αλλά δεν θα κάνουμε βήμα πίσω με τον Ικάρντι. Δεν μπορεί να έχει μέλλον στην Ίντερ.

  Με το να αρνείται να φορέσει τη φανέλα της Ίντερ επικαλούμενος ηλίθιες δικαιολογίες, έσκαψε το λάκκο του. Εκφράσαμε τα συναισθήματά μας τόσο στο προπονητικό κέντρο, όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τζένοα, και θα συνεχίσουμε να τα εκφράζουμε κατά τη διάρκεια των αγώνων», ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους».

   

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk