• Αναζήτηση
 • Έτσι δείχνει τη στήριξή του στον ΟΦΗ ο Μπούσης

  Στην Γ.Σ της Παρασκευής (5/4) αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 788.400 ευρώ, εκ των οποίων τα 230.000 ευρώ από το ανωτέρω συνολικό ποσό μπήκαν ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ

  Μάχη για να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα δίνει ο ΟΦΗ, με το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/4, 17:15) να έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού και την ομάδα του Χάιμε Βέρα να θέλει πάση θυσία τη νίκη.

  Παρά το αβέβαιο μέλλον της ομάδας, ο Μιχάλης Μπούσης δείχνει έμπρακτα την πίστη και την αφοσίωσή του στο πλάνο που είχε καταστρώσει με τους συνεργάτες του και προχωράει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της κρητικής ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, στην Γ.Σ της Παρασκευής (5/4) αποφασίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 788.400 ευρώ, εκ των οποίων τα 230.000 ευρώ από το ανωτέρω συνολικό ποσό μπήκαν ήδη στα ταμεία της ΠΑΕ.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση:

  Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έγινε το απόγευμα της Παρασκευής 5/4/19 στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου “Θ. Βαρδινογιάννης”, με θέμα:

  – Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας, ποσού ύψους 788.400 ευρώ.

  Το παραπάνω θέμα εγκρίθηκε από την πλειοψηφία των μετόχων της Γ.Σ, ενώ συζητήθηκαν και λοιπά θέματα που αφορούν στη λειτουργία της εταιρίας».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk