• Αναζήτηση
 • «Σιδερένιος» ο Σπανούλης μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο Metropolitan Hospital

  Ο αρχηγός του Ολυμπιακού υπεβλήθηκε σε απόλυτα επιτυχημένη εγχείρηση και την Τρίτη θα βγει από το νοσοκομείο

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ο Βασίλης Σπανούλης, ο ηγέτης του μπασκετικού Ολυμπιακού είναι εδώ και είναι καλά. Ο αρχηγός της ομάδας υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική αποκατάσταση σύνθετης βλάβης περονιαίων τενόντων από τους Διευθυντές Ορθοπαιδικούς Χειρουργούς κκ. Διονύσιο Χίσσα και Ευάγγελο Ευαγγέλου στο Θεραπευτήριο Metropolitan.

  Η εγχείριση ήταν απολύτως επιτυχημένη και ο Σπανούλης θα βγει από το νοσοκομείο αύριο Τρίτη και θα ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Οι θεράποντες ιατροί του είπαν ότι ο Σπανούλης θα βγει «σιδερένιος» και θα είναι σύντομα στο παρκέ.

  Η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, που πάντα βρίσκεται στο πλευρό του Σπανούλη, έδειξε τη συμπαράστασή της ανεβάζοντας στα social media μία κοινή φωτογραφία τους μετά το χειρουργείο, με τη λεζάντα: «Αποκτάς δύναμη προχωρώντας».

  Στο Metropolitan πήγε και ο Κώστας Φορτούνης για να συμπαρασταθεί στον αρχηγό της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού.

  Ο αρχηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας των ευχήθηκε περαστικά στον Βασίλη Σπανούλη, καθώς έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον διεθνή γκαρντ του Ολυμπιακού.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk