• Αναζήτηση
 • ΠΑΟΚ: Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης

  Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως από αύριο(1/4) θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια του για τον ημιτελικό του κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη στα Πηγάδια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως από Δευτέρα (1/4) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων με τον Αστέρα Τρίπολης για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ζήτηση θα είναι μεγάλη και όπως αναφέρουν από την Μικράς Ασίας αναμένεται να εξαντληθούν. «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα (01.04) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (03.04, 19:00).

  Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

  Θύρα Τιμή

  1 €30

  2, 3 €25

  5, 6 €15

  4A €10

  7Α €15

  8 €10

  VIP 3ου: €80

  VIP 4ου: €80

  Τα κανάλια πώλησης των εισιτηρίων είναι τα εξής:

  A. Εκδοτήρια Γηπέδου Τούμπας

  Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν με το ακόλουθο ωράριο:Δευτέρα (01.04) : 09:00-17:00Τρίτη (02.04) : 09:00-17:00Τετάρτη (03.04) : 09:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

  Β. Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

  Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας με την επίδειξη της ταυτότητας τους και του αριθμού κράτησης των εισιτηρίων.

  Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου δε μπορεί να προσέλθει στα εκδοτήρια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να παραλάβει το εισιτήριο του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, εκτυπωμένο τον αριθμό κίνησης της ηλεκτρονικής αγοράς και την εξουσιοδότηση.

  Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των στοιχείων της ταυτότητας και βάσει του νέου αθλητικού νόμου και του ΑΜΚΑ του φιλάθλου.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk