• Αναζήτηση
 • Σε τροχιά ανανέωσης το MINI Clubman

  Οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Clubman στους δρόμους του Μονάχου καταδεικνύουν το προφανές:

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Σε τροχιά ανανέωσης το MINI Clubman | tovima.gr
  Οι πρώτες φωτογραφίες από τις δοκιμές εξέλιξης του επόμενου Clubman στους δρόμους του Μονάχου καταδεικνύουν το προφανές: η MINI ασχολείται και πάλι μαζί του, για πρώτη φορά μετά την εμφάνιση της υφιστάμενης γενιάς το φθινόπωρο του 2015 στην έκθεση της Φρανκφούρτης, τόσο όσο χρειάζεται για να το θεωρήσουμε «ανανεωμένο».
  Οι αισθητικές αλλαγές στο εμπρός και πίσω τμήμα του αμαξώματος εστιάζονται αρχικά στα φωτιστικά σώματα και δευτερευόντως στους προφυλακτήρες. Με αυτόν τον τρόπο το εξάθυρο μοντέλο με τις δύο κάθετες πόρτες στον χώρο αποσκευών ακολουθεί τον δρόμο των πιο δημοφιλών εκδόσεων της MINI διατηρώντας το «κλασικό» του στυλ που αποτελεί λόγο για να το προτιμήσει κανείς έναντι της πεντάθυρης έκδοσης του MINI hatchback. Με ενδιαφέρον αναμένονται οι όποιες αλλαγές στο εσωτερικό του, οι οποίες μετά την εμφανή βελτίωση των υλικών που χρησιμοποιούνται ενδεχομένως να αφορούν το σύστημα infotainment και αναβαθμίσεις λογισμικού που προέρχεται από τη μητρική BMW.
  Σε κάθε περίπτωση και αυτό το Clubman θα είναι ακριβότερο απ’ ό,τι η ίδια του η υπόσταση δικαιολογεί, διατηρώντας τη γνωστή γκάμα κινητήρων βενζίνης και diesel με τρικύλινδρους και τετρακύλινδρους turbo από τα 1,5 λίτρα, έκδοση Cooper S και μεγέθη κατανάλωσης και εκπομπών ρύπων εναρμονισμένα με το νέο πρότυπο μετρήσεων WLTP.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Autohub
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk