• Αναζήτηση
 • Μικρά νέα

  Εως τις 15 Ιουλίου θα ισχύει η νέα εμπορική πολιτική της εισαγωγικής εταιρείας των μοντέλων Peugeot, στο πλαίσιο της οποίας παρέχονται εκπτώσεις απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής στους υποψήφιους αγοραστές.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Εως τις 15 Ιουλίου θα ισχύει η νέα εμπορική πολιτική της εισαγωγικής εταιρείας των μοντέλων Peugeot, στο πλαίσιο της οποίας παρέχονται εκπτώσεις απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής στους υποψήφιους αγοραστές. Με αυτόν τον τρόπο οι ενδιαφερόμενοι που κατέχουν αυτοκίνητα με χαμηλή ή μηδενική εμπορική αξία μπορούν επιλέγοντας μεταξύ των 108, 208, 308 αλλά και των SUV 2008, 3008 και 5008 να αποκτήσουν με προνομιακούς όρους το αυτοκίνητο που ανταποκρίνεται στις επιθυμίες τους. Ειδικά δε για τους κατόχους αυτοκινήτων με μηδενική αξία, η Peugeot αναλαμβάνει να ολοκληρώσει τη διαδικασία απόσυρσης και οριστικής διαγραφής, απαλλάσσοντας τους ιδιοκτήτες από την απαιτούμενη διαδικασία.

  Νέο Audi A1από το 2019

  Χωρίς πετρελαιοκινητήρες στην γκάμα του και με αποκλειστικά πεντάθυρο αμάξωμα θα διατίθεται από τις αρχές του επόμενου έτους το μικρότερο μοντέλο της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο θα κατασκευάζεται στο εξής μόνο στην Ισπανία αντί του Βελγίου. Μεγαλύτερο σε μήκος κατά 5,6 εκατοστά (συνολικά 4,03 μέτρα) και με απαράλλαχτο πλάτος, το νέο A1 ξεχωρίζει για την επιθετική του εμφάνιση και τις εξωτερικές διχρωμίες στον προαιρετικό του εξοπλισμό, ενώ η αύξηση του μήκους προκάλεσε τη μεγέθυνση του χώρου αποσκευών κατά 65 λίτρα – με συνολικό όγκο 335 λίτρα πλέον. Ανάμεσα στα διαθέσιμα τεχνολογικά στοιχεία τα οποία προέρχονται από τα ακριβότερα μοντέλα της Audi ξεχωρίζουν η οθόνη αφής 10,2 ιντσών που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό, το ψηφιακό virtual cockpit στη θέση του πίνακα οργάνων ως μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού, και το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας MMI το οποίο λειτουργεί και με φωνητικές εντολές. Σε ό,τι αφορά τους κινητήρες βενζίνης TFSI, η ισχύς τους θα κυμανθεί μεταξύ 95 και 200 ίππων, ξεκινώντας από το 1,0 λίτρο, και θα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο ή τα αυτόματα S tronic επτά ταχυτήτων.

  ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

  Autohub
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk