Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης Αττικής θα ισχύσουν από απόψε, κατά τις βραδινές ώρες, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης Αττικής θα ισχύσουν από απόψε, κατά τις βραδινές ώρες, με στόχο την εκτέλεση εργασιών συντήρησης του οδοστρώματος.
Οι ρυθμίσεις θα διαρκούν καθημερινά, κι ως το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017, από τις 22.00 έως τις 06.00 της επομένης, πλην της Παρασκευής που θα ξεκινήσουν στις 23.00.
Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουνίου έως το Σάββατο 1 Ιουλίου και από τις 10 το βράδυ κάθε ημέρας έως τις 6 το πρωί κάθε επόμενης (πλην Παρασκευής που οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 11 το βράδυ), από το 14ο έως το 16ο χλμ. του αυτοκινητόδρομου Α. Θ. Ε., θα ισχύει εναλλάξ αλλά και ταυτοχρόνως, κατά τόπους αποκλεισμός, της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Λαμία. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την αριστερή λωρίδα.
Ταυτόχρονα, θα ισχύει αποκλεισμός του κλάδου εξόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Κατά το ανωτέρω διάστημα και με τη χρήση κατάλληλων προειδοποιητικών πινακίδων, οι οδηγοί θα ειδοποιούνται εγκαίρως, προκειμένου να εξέρχονται από τον προηγούμενο κόμβο (Α/Κ Πύρνας) και μέσω του παράπλευρου οδικού δικτύου και τη χρήση προσωρινών σημάνσεων να οδηγούνται στον Α/Κ Τατοΐου.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους».
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk