Η βότκα Grey Goose, μετέφερε την εμπειρία της Γαλλικής Ριβιέρας στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την Grey Goose Boulangerie Bleue με ένα απολαυστικό πάρτι στο Ιsland C-Lounge στη Βάρκιζα.

Οικοδεσπότης της βραδιάς δεν ήταν άλλος από τον ίδιο τον εμπνευστή της Grey Goose, Francois Thibault, ο οποίος οραματίστηκε τη δημιουργία μιας βότκας εξαιρετικής ποιότητας με μαλακό, χειμωνιάτικο σιτάρι από το Πικαρντί της Γαλλίας. Τιμώντας αυτήν την υψηλής ποιότητας πρώτη ύλη, η Grey Goose Boulangerie Bleue, δημιούργησε ένα παραμυθένιο γαλλικό σκηνικό για τους προσκεκλημένους που απόλαυσαν εκλεπτυσμένες γεύσεις γαλλικής κουζίνας, φρέσκα αρτοσκευάσματα και εδέσματα και δροσερά κοκτέιλ υπό τους ήχους ατμοσφαιρικής μουσικής. Παράλληλα, όσοι επιθυμούσαν, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ειδικές γευσιγνωσίες υπό την εξειδικευμένη καθοδήγηση του Francois Thibault.