Την αντικατάσταση του κ. Γλαύκου Περσιάνη στη θέση του πρόεδρου και διευθύνοντος συμβούλου από τη Vodafone Ελλάδος από τον έως σήμερα επικεφαλής της Vodafone Γκάνας κ. Χάρη Μπρουμίδη, ανακοίνωσε η εταιρεία.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο κ. Περσιάνης αναλαμβάνει από την 1η Απριλίου 2016 τη θέση του commercial director στη Vodafone Ηνωμένου Βασιλείου και στο πλαίσιο του νέου του ρόλου θα τεθεί επικεφαλής των διευθύνσεων Consumer Business και Commercial Operations.
Τον κ. Περσιάνη διαδέχεται από την 1η Απριλίου 2016 ο κ. Χάρης Μπρουμίδης, νυν διευθύνων σύμβουλος στη Vodafone Γκάνας.
«Ο Χάρης Μπρουμίδης ανήκει στο δυναμικό της Vodafone από το 2002 αναλαμβάνοντας μια σειρά από διευθυντικές θέσεις σε διαφορετικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Έχει διατελέσει marketing director και EBU director στη Vodafone Ελλάδας, διευθύνων σύμβουλος στη Vodafone Αλβανίας και commercial director στον Όμιλο Vodafone με ευθύνη για τις χώρες της Ευρώπης. Το 2013 ανέλαβε τα καθήκοντα του διευθύνοντος συμβούλου στη Vodafone Γκάνας, η οποία πέτυχε υψηλά επίπεδα ανάπτυξης και έγινε ηγέτιδα στην εξυπηρέτηση του πελάτη» αναφέρει η εταιρεία.
«Ο Γλαύκος Περσιάνης ξεκίνησε την πορεία του στη Vodafone τον Μάιο του 2011, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Από τη θέση του αυτή συνέβαλε ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών, καθώς και στη βελτίωση των οικονομικών δεικτών της εταιρείας. Παράλληλα, υπό την ηγεσία του επιτεύχθηκε η εξαγορά και η απορρόφηση της hellas online, με επιτάχυνση των δεικτών ανάπτυξης της hellas online και κατάκτηση της κορυφαίας θέσης στην ικανοποίηση πελατών στη σταθερή τηλεφωνία» σημειώνει η Vodafone.