Κατσέλη: Αφετηρία νέας πορείας το 2016 για την Εθνική Τράπεζα

«Αφετηρία μιας νέας πορείας σηματοδοτεί το 2016 για την Εθνική Τράπεζα, η οποία συμπληρώνει το επόμενο έτος 175 χρόνιας ιστορίας» τόνισε η πρόεδρος του ΔΣ της τράπεζας Λούκα Κατσέλη, στη διάρκεια εκδήλωσης για την εισαγωγή των νέων μετοχών της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο. Παράλληλα, τόνισε ότι η Εθνική θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια ανάκαμψης της οικονομίας, διοχετεύοντας ρευστότητα στην αγορά.

«Αφετηρία μιας νέας πορείας σηματοδοτεί το 2016 για την Εθνική Τράπεζα, η οποία συμπληρώνει το επόμενο έτος 175 χρόνιας ιστορίας» τόνισε η πρόεδρος του δ.σ. της τράπεζας Λούκα Κατσέλη, στη διάρκεια εκδήλωσης για την εισαγωγή των νέων μετοχών της ΕΤΕ στο Χρηματιστήριο.

Η κ. Κατσέλη επισήμανε ότι η ΕΤΕ, με ποιοτικό χαρτοφυλάκιο, θα πρωτοστατήσει στην προσπάθεια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας, διοχετεύοντας ρευστότητα στην αγορά.

Χαρακτήρισε ως ψήφο εμπιστοσύνης στην Εθνική Τράπεζα το υψηλό ενδιαφέρον συμμετοχής των επενδυτών στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της τράπεζας, ενώ τόνισε ότι η ΕΤΕ ήταν η μόνη τράπεζα που απευθύνθηκε σε έλληνες επενδυτές.

Ο πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Σ.Λαζαρίδης επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η δύναμη της ΕΤΕ θα δώσει ώθηση στη χρηματιστηριακή αγορά, επ’ ωφελεία της ελληνικής οικονομίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk